Onze diensten zijn erg divers, maak hieronder een keuze om al onze diensten te bekijken.

Tuinonderhoud

Om te kunnen genieten van de tuin is het fijn als uw tuin mooi onderhouden is.

Niet alleen het gras, borders, beplanting, hagen en de bomen hebben onderhoud nodig, maar ook de verharding.

Onderhoud is een terugkerend proces dat een aantal maal per jaar verricht moet worden. Door uw tuin goed te onderhouden krijgt onkruid geen kans zich te mengen met de oorspronkelijke beplanting en is er voldoende ruimte voor nieuwe groei en bloei.

Wanneer bomen en struiken op tijd gesnoeid worden, zal voorkomen worden dat deze te dicht op elkaar groeien. Wanneer dit gebeurd zal de struik of boom onvoldoende licht krijgen en kan het dorre plekken krijgen, of zelfs kapot gaan. Het onderhoud van de verharding is nodig om uw tuin een verzorgde indruk te laten maken.

Bij een nieuw aangelegde tuin, heeft de tuin een functie gekregen. Misschien heeft het de functie om kindvriendelijk te zijn, of staat juist een gezellig terras centraal waar gezellig gegeten en gedronken kan worden. Wanneer het tuinonderhoud wordt verwaarloosd kan het zijn dat de tuin zijn functie verliest. Denk aan onkruid dat voor kinderen soms nare huidirritaties kan opleveren. Of overwoekering van een gezellig terras. Pas wanneer er voldoende aandacht wordt besteed aan het onderhoud, zal de functie het beste tot zijn recht komen.

De Bakker hoveniers is gespecialiseerd in het uitvoeren van bovenstaand tuinonderhoud.

Bij tuinonderhoud komt meer kijken dan alleen het verwijderen van het onkruid. Weten hoe,wat en wanneer te snoeien is voornaam. Wanneer dit goed gebeurt kan men het hele jaar met veel plezier van de tuin genieten.


Interesse in onze diensten?

Vraag hieronder vrijblijvend een informatie of een offerte aan voor tuinaanleg of 1 van onze andere diensten: