Prachtige tuinen,
met passie voor groen.

Deel hier uw wensen met ons
Tuinontwerp
Tuinaanleg
Bestrating
Tuinonderhoud
Tuin inspiratie

Inspiratie nodig voor uw tuin?

Bekijk ons werk

Als u op zoek bent naar een enthousiast hoveniersbedrijf dat al uw wensen kan realiseren, bent u bij De Bakker Hoveniers aan het juiste adres. De Bakker Hoveniers is een jong en enerverend bedrijf dat uitgaat van kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen. De wensen en eisen van de opdrachtgever staan altijd centraal in het tot stand komen van het eindresultaat. U heeft ongetwijfeld zelf idee├źn hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Wij gebruiken onze ervaring om samen met u te kijken wat realiseerbaar is.

We zijn een allround hoveniersbedrijf dat een totaalpakket kan aanbieden voor uw tuin. Bij een hovenier denkt men vaak alleen aan het groen dat in de tuin aanwezig is. Maar De Bakker Hoveniers betekent alles in en om de tuin. Van een simpele snoei en onderhoudsbeurt tot het aanleggen van uw complete tuin. Bestratingen, natuurstenen terrassen, opritten, vijvers, vlonders, schuttingen, beregeningsinstallaties, alles is mogelijk.

We hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Het resultaat hiervan zijn een aantal prachtige tuinen. Bekijk deze projecten en zie wat er allemaal mogelijk is. Misschien haalt u er ook nog inspiratie uit om in u eigen tuin te gebruiken.

Ons bedrijf is gevestigd in Weert. Wij hebben geen showroom of bedrijventerrein. Wanneer er zaken worden besproken over de tuin is het handig dat we het werk kunnen bekijken. Daarom zal een afspraak in bijna alle gevallen ter plaatste worden gehouden waar het werk verricht dient te worden.

Waarom klanten voor ons kiezen

  • Altijd een eerlijke offerte
  • Oog voor detail en functionaliteit
  • Voor alle wensen en eisen
Contact opnemen
De Bakker Hoveniers Rietstraat 6a, Weert Tel: 06 41060654
Algemene voorwaarden